Camping Key Europe och Camping-ID

På alla campingplatser som är anslutna till SCR Svensk Camping är det obligatoriskt att registrera sig. För att underlätta och snabba på detta använder du dig av ett digitalt Camping-ID eller ett digitalt Camping Key Europe. Visa bara upp det i receptionen så registreras din vistelse automatiskt. Utan att du behöver fylla i några papper. Dessutom skapas en semesterloggbok i telefonen där du kan hålla koll på dina vistelser i Sverige.

 

Ett Camping-ID är enbart en identifikationshandling för att underlätta in- och utcheckning. Och det är helt gratis. Ett Camping-ID får du på campingplatsen eller från och med april genom att ladda ner det i appen My Camping Key på App Store eller Google Play.

 

Ett Camping Key Europe är också en identifikationshandling men ger dig dessutom tillgång till boenderabatter på drygt 2 500 campingplatser i Sverige och Europa, flera förmånliga rabatter och erbjudanden samt en helt kostnadsfri ansvars- och olycksfallsförsäkring som gäller för hela familjen. Som om det inte vore nog får du också campingkatalogen Svensk Camping direkt hem till dig i brevlådan. Camping Key Europe kostar 160 kronor för ett år och du kan enkelt välja att prenumerera så att du alltid har ett giltigt Camping Key Europe.

 

Ett Camping Key Europe köper du enklast före besöket på vår hemsida alternativt på camping.se eller campingkeyeurope.se. Du kan också köpa det i vår reception när du anländer. När du har köpt Camping Key Europe aktiverar du det snabbt och enkelt i appen My Camping Key, som går att ladda ner via App Store och Google Play.

 

För enbart 160 kronor får du:

  • Flera förmånliga rabatter och erbjudanden på både lokal och nationell nivå.
  • Fördelaktiga boenderabatter på drygt 2 500 campingplatser runtom i Sverige och Europa.
  • En ansvars- och olycksfallsförsäkring som skyddar dig och din familj vid eventuell olycka.
  • Bekväm tillgång till campingkatalogen Svensk Camping genom utskick hem i brevlådan.
  • Snabb in- och utcheckning på alla SCR-anslutna campingplatser.
  • Digital loggbok som visar vilka campingplatser du har besökt i Sverige.
  • Nyhetsbrev med inspiration kring camping


Camping-ID och Camping Key Europe behövs inte vid övernattning i stugor och rum.